Kerron avoimesti ahmintahäiriöstäni, koska haluaisin auttaa muita, jotka kärsivät vielä syömishäiriöstä. Nuorista aikuisista noin 3 prosenttia kärsii ahmintahäiriöstä, ja minäkin olin nuori aikuinen, kun ahmintahäiriö oli pahimmillaan.

OA:n 12. askel puhuu siitä, että toipumisen sanomaa pitäisi kertoa niille, jotka vielä kärsivät pakonomaisesta ylensyömisestä. Tietenkin voisin mennä myös OA-ryhmiin kertomaan toipumisestani, mutta tiedän, että siellä osa on sitä mieltä, että ei voi olla pidättyvyydessä, jos vielä ahmii ajoittain. Virallisten kriteerien mukaan en enää sairasta ahmintahäiriötä, mutta en toisaalta täyttänyt sitä ilmeisesti silloinkaan kun pääsin HYKSiin hoitoon.

Päätin kertoa blogissani syömishäiriöstä sillä päätöksellä, että lopetan blogin pitämisen siinä vaiheessa kun joku tulee vihapuheineen tänne kommentoimaan. Näin kävi yksille kotisivuille, joita tein kauan aikaa sitten City-lehden sivuille. Sinne tuli joku häirikkö, jonka viestit sain kyllä poistettua, mutta häirikkö lähetti aina vain uusia viestejä, joten lopulta luovutin ja lopetin sivujen ylläpidon. Onneksi huomasin, että vuodatus.netissä on mahdollisuus poistaa kommenttien antaminen kokonaan.