Asetin vuosi sitten tavoitteeksi, että paino olisi vuoden 2019 lopulla alle 70kg. Se vaikutti välillä jo aika epätodennäköiseltä, mutta niin vain kävi, että vaaka näytti 30.12. vain 68,6kg eli tavoite täyttyi reilusti.

Tämän vuoden tavoite on edelleen pysyä alle 70kg. Tavoitetta seuraan säännöllisesti aina silloin kun laitan kansallispuvun päälle eli tänä vuonna ainakin neljä kertaa. Viimeinen sovitus oli viime syksynä silloin kun painoin 69,6kg eli siinä riittää motivaatiota saada paino pysymään alle 70kg.

En tee varsinaisia uudenvuodenlupauksia, mutta toinen tavoite olisi lisätä selkeästi jalkalihaksia lisäävää liikuntaa eli polvijumpan lisäksi enemmän vesijuoksua ja kuntopyöräilyä, keväällä ja kesällä tavallista pyöräilyä.

Tarkoitus olisi nostaa polvijumppa täysiin toistoihin ja sarjoihin. Sitten kun olen päässyt siihen, aloitan harjoittelun vähintään kolmesti viikossa eli niinä päivinä kun en harrasta vesiliikuntaa (tällä hetkellä 4 kertaa viikossa). Kevättalvella haluaisin pyöräillä kuntopyörällä joka päivä 40min. Vesijuoksua olisi tarkoitus harrastaa kolme kertaa viikossa. Tähän kaikkeen menee tietenkin aikaa, mutta tavoitteena on vähentää selkeästi ruutuaikaa ja käyttää aikaani tehokkaammin muutenkin.