Söin eilen lempikasvisruokaani eli mifukiusausta. Ohje löytyi Valion sivuilta, mutta sitä oli sen verran muokattu, että kirjoitan tänne alkuperäisen reseptin.
Pinaattinen Mifu-perunakiusaus (6 annosta)
Valmistusaineet
250g mifusuikaleita
1rkl margariinia
1kg peruna-sipulisekoitusta
150g Aura-murua
Pinaattikerma
2dl ruokakermaa
1,5 dl maitoa
150g pakastepinaattia
1 kasvisliemikuutio
1tl rouhittua mustapippuria
Leikkaa Mifusuikaleita pienemmiksi paloiksi. Ruskista ne margariinissa paistinpannulla. Laita puolet peruna-sipuli-sekoituksesta isoon uunivuokaan. Levitä päälle Mifu ja Auramuru, jätä murua vähän koristeluun. Levitä loppu peruna-sipuli -sekoitus päälle. Kaada ruokakerma ja maito jo käyttämällesi pannulle. Lisää pakastepinaatti, murennettu liemikuutio ja pippuri. Kuumenna ja sekoita, kunnes pinaatti on sulanut. Kaada pinaattikerma vuokaan. Ripottele päälle Auramuru. Paista uunin alatasolla 200 asteessa 50min.